Greek only
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “ Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη”, στην προσπάθειά του για την ενίσχυση και υποστήριξη των αποφοίτων του, ενσωματώνει στον διαδικτυακό του χώρου μία νέα υπηρεσία, το Δίκτυο Αποφοίτων, που απευθύνεται αποκλειστικά στους αποφοίτους μας. O σκοπός της πρόσφατης λειτουργίας του Δικτύου Αποφοίτων στην Ιστοσελίδα μας είναι η διατήρηση ισχυρών δεσμών ανάμεσα στους αποφοίτους και η συνεχιζόμενη επαφή τους με το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα και με το επιστημονικό αντικείμενο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, που είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης. Οι απόφοιτοι μπορούν να αποκτήσουν ειδική πρόσβαση σε αυτήν την ξεχωριστή ενότητα του ιστοχώρου μας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης, που τους έχουν αποσταλεί, για αυτόν τον σκοπό.
Απώτερος στόχος, που πηγάζει από το πραγματικό ενδιαφέρον μας για την επιστημονική εξέλιξη και την επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων μας, είναι η διαρκής στήριξη, η ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και η διατήρηση ενός ανοικτού δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ των αποφοίτων, του ακαδημαϊκού και του επαγγελματικού χώρου της Ελλάδας και του εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε τους αποφοίτους μας να επισκέπτονται την ενότητα αυτή, να ενημερώνουν η και να επικαιροποιούν, εάν χρειάζεται, τα προσωπικά τους στοιχεία και παράλληλα να πληροφορούνται για νέες πρωτοβουλίες, που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη”. Μέσα από το Δίκτυο Αποφοίτων οι απόφοιτοι μας θα μπορούν να εντοπίσουν συμφοιτητές, συναδέλφους και πιθανούς επαγγελματικούς συνεργάτες.
Επί πλέον θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια συνεργασίας με τo Γραφείο Διασύνδεσης του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ.) Στόχος αυτής της συνεργασίας θα είναι η αναζήτηση και ανάρτηση αγγελιών εύρεσης εργασίας, αντίστοιχων με αυτές που απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας αποφοίτους του μεταπτυχιακού μας προγράμματος. Με τον τρόπο αυτό το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “ Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη”, επιχειρεί να ισχυροποιήσει τη σχέση του προγράμματος με τους αποφοίτους του, επιδιώκοντας να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια τους για την κεφαλαιοποίηση των σημαντικών γνώσεων και εφοδίων που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εξέλιξή τους.